Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Vertraging werkzaamheden dorpshart De Kwakel

21-06-2023 372 keer bekeken

De afgelopen vijf weken is hard gewerkt aan het dorpshart. Het werk aan de kabels en leidingen kost echter meer tijd dan verwacht. Door de schuivende planning lijkt oplevering eind juli helaas niet haalbaar.

Wel wordt alles op alles gezet om voor De Kwakelse Kermis klaar te zijn. Daarvoor blijven de kabel- en leidingbedrijven en de aannemer van de gemeente in de vakantieperiode doorwerken. De planning is nu om het centrum voor 31 augustus geheel klaar te hebben, zodat alle wegen weer open zijn voor (doorgaand) verkeer. Opgeleverde gedeelten worden direct vrijgegeven voor (lokale) gebruikers. Als de werkzaamheden bijna klaar zijn, wordt de weg opgesteld voor het doorgaande verkeer. 

Op de hoogte blijven?
Dagelijkse informatie over werken, afsluitingen, omleidingen en planning? Download de gratis BouwApp in de App Store of Google Play en zoek op “De Kwakel”. Of meld je aan voor de e-nieuwsbrief via het gele blok rechts op de nieuwspagina).

Cookie-instellingen