Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Visie Dorpsstraat

Er wordt hard gewerkt aan het dorpscentrum van Uithoorn. De Dorpsstraat is de verbinding tussen het Marktplein aan de Amstel aan de ene kant en het winkelcentrum Amstelplein aan de andere kant. 
We willen ook van de Dorpsstraat weer een aantrekkelijk deel van het centrum maken. Waar ondernemers graag met hun bedrijf willen blijven of komen. Daarvoor beschrijven we de gewenste toekomst van de Dorpsstraat: de Visie Dorpsstraat. Dat doen we samen met ondernemers, eigenaren en bewoners.

Tijdens de terinzagelegging van de Visie Dorpstraat tussen 27 maart en 17 april 2024 kon u uw mening geven (zienswijze indienen). De zienswijzes worden verzameld en waar mogelijk verwerkt in de laatste versie van de Visie Dorpstraat. Deze wordt in juni 2024 aan de gemeenteraad aangeboden, samen met de zienswijzes. De gemeenteraad besluit dan of deze toekomstvisie voor de Dorpsstraat wordt vastgesteld. Daarna gaan we, samen met de wijk, aan de slag met een uitvoeringsplan. 

Document Visie Dorpsstraat

Cookie-instellingen