Dossier Chrysantenlaan

28-01-2021
661 keer bekeken 0 reacties

Geachte beleid medewerker van de Gem. Uithoorn. Graag wil ik U wijzen op het dossier van de Chrysantenlaan, in dit langslepende dossier zijn er fouten gemaakt door de aannemer Fronic, ontwerper Witteveen en Bos en Wareco. Door de nalatigheid van meerdere partijen zijn de grondwaterstanden veranderd

Geachte beleids medewerker van de Gem. Uithoorn.
Graag wil ik U wijzen op het dossier van de Chrysantenlaan, in dit langslepende dossier zijn er fouten gemaakt door de aannemer Fronic, ontwerper Witteveen en Bos en Wareco.
Door de nalatigheid van meerdere partijen zijn de grondwaterstanden veranderd. door slecht ontwerp en geen locale meetingen zijn de kruipruimtes van alle woningen in de Chrysantenlaan onder water of deels komen te staan.

Graag wil ik U attenderen op ons dossier!! zoals ik de tekeningen lees die online staan wordt het hemelwater afgevoord naar de sloot tussen KDO en de wijk. als dit gaat gebeuren zullen de grondwater standen veranderen met alle gevolgen van dien.

Neem alstublieft  contact op met Ir.Maroef Slamat. die heeft het gehele project begeleid in de 6 jaar durende strijd. of mijn persoon.

M van der Kuijl,  ik ben 1 van de 3 woordvoorders namens de Chrysantenlaan  van dit afgesloten langdurig dossier.

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen