Verkeersplan Sportlaan Kootpark-Oost

09-04-2022 493 keer bekeken

Waar gebouwd wordt, moet ook aan het wegenplan worden gedacht. Zo moeten de in- en uitritten voor de verschillende locaties goed aansluiten op de hoofdweg. Ook is er aandacht voor de veiligheid van fietsers en voetgangers. Voor de verkeersstructuur van de Sportlaan wordt een totaalplan ontwikkeld.

Verkeersstructuur
Op de beoogde toegangsweg in de plannen van UBA voor het Connexxionterrein kwamen al veel reacties van omwonenden. De gemeenteraad heeft daarom om een aanvullend onderzoek gevraagd van verschillende opties. De uitslag hiervan volgt binnenkort. Voor de verkeersstructuur van de Sportlaan wordt een totaalplan ontwikkeld door de gemeente. Wilt u verder op de hoogte blijven van deze plannen? Dan kunt u via de pagina Verkeersstructuur  steeds de nieuwste informatie lezen. Wilt u persoonlijk op de hoogte worden gehouden van al het nieuws, dan kunt u zich daar ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief.  

Klankbordgroep verkeersplan

Wilt u meer doen dan meelezen over de plannen? Dan kunt u deelnemen aan de klankbordgroep verkeersplan. Samen met andere omwonenden bent u de ogen, oren en stem van de buurt en brengt u reacties in op de plannen voor de wijk. Op de pagina Klankbordgroep leest u hier meer over en kunt u zich aanmelden.

Cookie-instellingen