Inloopbijeenkomst verkeersplan Sportlaan Kootpark

13-07-2022 943 keer bekeken

Op maandag 18 juli organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst rond het verkeersplan van de Sportlaan. U ziet dan de alternatieve opties voor de in- en uitrit van de nieuwe wijk die op het Connexxionterrein is gepland. Deze tekeningen staan ook online. Wat vindt u ervan? Laat het ons weten

De plannen voor de ALDI-winkel met wonen en de nieuwbouwwijk op het Connexxionterrein zijn plannen van particuliere ontwikkelaars. Deze moeten goed aansluiten op de verkeersstructuur van de Sportlaan. Denk aan verkeersveiligheid van rijrichtingen en in- en uitritten op de juiste plek. Op de beoogde toegangsweg in de plannen van het Connexxionterrein kwamen al veel reacties van omwonenden. De gemeenteraad heeft daarom om een aanvullend onderzoek gevraagd van alternatieve oplossingen. Dit onderzoek is afgerond en we leggen de resultaten graag ook aan u voor. Wat vindt u de beste optie voor de wijk? Dat kunt u ons laten weten op de inloopbijeenkomst of via de online vragenlijst.

Inloopbijeenkomst Verkeersonderzoek Sportlaan
Datum:            maandag 18 juli
Tijd:                 16.00 – 18.30 uur
Locatie:           Brandweer Uithoorn, Zijdelweg 1.
Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Kunt u niet langskomen? Dan kunt u vanaf diezelfde middag (18 juli) de verschillende opties ook hier online bekijken en uw reactie achterlaten via het reactieformulier.
 

Cookie-instellingen