De groene kern van de Sportlaan, hoe ziet die er straks uit?

17-04-2023 292 keer bekeken

In Kootpark-Oost zijn er een aantal bouwplannen. Eén daarvan is de herinrichting van de Sportlaan. Het parkeerterrein tussen de ALDI en de sauna moet de groene kern in dit plan gaan vormen. Wat daar precies komt, bedenken we graag samen met u.

Gratis bloemzaadjes en meedenken

We gaan ideeën ophalen uit de buurt. Wat zijn uw wensen voor de inrichting van de groene kern? Wij gaan hierover graag met u in gesprek op 21 april tussen 15.30 – 18.00 uur. Locatie: parkeerterrein sauna. Voor alle deelnemende omwonenden zijn er gratis bloemzaadjes. Zien we u daar? U kunt uw ideeën ook delen via het ideeënformulier. Dit kan nog tot 28 april.

Wilt u daarna ook graag actief aan de slag met alle ideeën? Dan kunt u zich ook aanmelden voor de werkgroep. Aanmelden kan via hetzelfde formulier.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het project? Lees dan verder op de pagina over de Sportlaan en groene kern. Om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Kootpark-Oost, kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo mist u niets! Lees de laatste nieuwsbrief.

Cookie-instellingen