Vragenlijst over groene kern Sportlaan sluit bijna

26-04-2023 280 keer bekeken

Afgelopen week hebben we al veel mooie ideeën opgehaald voor de invulling van het groene middengebied op de Sportlaan. Via straatgesprekken en via de vragenlijst. Wilt u nog een idee delen? U kunt de vragenlijst invullen tot en met 28 april.

Vragenlijst invullen

Welke invulling krijgt het groene middengebied op de Sportlaan in Kootpark-Oost? Met die vraag gingen we vrijdag 21 april het gesprek aan met mensen op straat. We ontvingen al veel mooie ideeën, die we meenemen in de volgende stappen van het project. Wilt u nog een idee met ons delen? U kunt de vragenlijst invullen tot en met 28 april.

Wat gebeurt er met uw mening?

Na 28 april bundelen we de opgehaalde ideeën. We analyseren de resultaten om in de werkgroep mee aan de slag te gaan en samen met de landschapsarchitect tot een ontwerp te komen. Wilt u in 3 sessies het ontwerp van de groene kern helpen uitwerken? Kom dan in de werkgroep! Er zijn nog een paar plekken vrij. Aanmelden kan tot en met 28 april.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het project? Lees dan verder op de pagina over de Sportlaan en groene kern. Om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Kootpark-Oost, kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo mist u niets!

Cookie-instellingen