Ontwerp parkje Kootpark naar budgetaanvraag

06-12-2023 216 keer bekeken

Samen met de werkgroep van bewoners en leerlingen maakte onze landschapsarchitect een groen ontwerp voor het parkje aan de Sportlaan. Voor dit ontwerp gaan we nu budget aanvragen. Wist u dat u kunt inspreken als de gemeenteraad erover vergadert? Zo helpt u de raad en het plan verder!

Het ontwerp van het parkje – dat nu nog de grote parkeerplaats aan de Sportlaan is – is nog een concept. Een voorlopig ontwerp, dus. Het college heeft het ontwerp bekeken en is ermee akkoord. Die legt het nu voor aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt daarna een besluit over het budget dat voor de aanleg nodig is. 

De gemeenteraad hoort daarbij natuurlijk graag wat de wijk van het plan vindt. Daarom is er altijd ruimte om dat te komen vertellen tijdens een vergadering. Dit onderwerp van het parkje staat gepland voor de commissievergadering van 17 januari 2024 en de raadsvergadering van 1 februari. Wilt u inspreken? Lees meer over het aanmelden op de website van de raad: https://uithoorn.bestuurlijkeinformatie.nl/Help
Of stuur het projectteam een mail via kootparkoost@uithoorn.nl. 

Cookie-instellingen