Klankbordgroep voor nieuwbouw Vakcollege Thamen

22-03-2022 623 keer bekeken

De nieuwbouwplannen naast het Vakcollege Thamen krijgen steeds meer vorm. Vorige maand organiseerde de gemeente een eerste informatieavond voor omwonenden. Op de avond werd gevraagd of er een klankbordgroep kon worden gevormd. Aan dat verzoek geven we graag gehoor!

Neem plaats in de Klankbordgroep Nieuwbouw Vakcollege Thamen

Wat u gaat doen:

  • Samen met de andere leden van de klankbordgroep vertegenwoordigt u de omwonenden. U bent ‘de ogen, oren en stem’ van uw buurt.
  • U bent in de buurt als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en voorgenomen besluiten rond het nieuwbouwproject. Als iets niet duidelijk is, kunt u de gemeente of de school ter plekke vragen om meer uitleg.  
  • Feedback en ideeën over het project, van uzelf en vanuit de buurt, legt u direct op tafel tijdens het klankbordoverleg. Tijdens de overleggen zijn ook vertegenwoordigers van de gemeente, van de school of van beide aanwezig.
  • De klankbordgroep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. We vergaderen wanneer dat vanuit het project nodig is, maar reken op ongeveer eens per 3 maanden. De klankbordgroep zal voor langere tijd bij het project betrokken zijn.

Wat is het doel van de klankbordgroep?

Vanuit de klankbordgroep willen we graag op verschillende momenten in het project de reactie van de buurt toetsen. Wat is uw kijk op de zaken? En wat kunt u, met de kennis die u van de buurt heeft, ons meegeven voor het project? De klankbordgroep is dus geen onderdeel van de projectgroep en heeft ook geen beslissende rol, maar een voor ons waardevolle, adviserende rol.

Interesse? Meld u aan! Dit kan tot 7 mei.

Aanmelden voor de klankbordgroep

Op de hoogte blijven met de Nieuwsbrief Vakcollege Thamen
Wilt u niet deelnemen aan de klankbordgroep, maar wel graag op de hoogte blijven van nieuws rond de nieuwbouw? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief Nieuwbouw Vakcollege Thamen. De nieuwsbrief zal alleen verschijnen bij ontwikkelingen en nieuwe informatie. U kunt zich op ieder moment weer afmelden.

Cookie-instellingen