Veelgestelde vragen uit informatiebijeenkomst Vakcollege Thamen

01-05-2023 224 keer bekeken

Tijdens en na de inloopbijeenkomst van 20 februari in Vakcollege Thamen hebben we veel reacties ontvangen op het plan zoals we dat hebben getoond op de maquette en in de video. Deze vragen hebben we samengebracht per thema. De vragen en antwoorden vindt u nu online onder het project.

Voor sommige vragen was nog wat extra onderzoek nodig. Ook hebben we een aantal aanpassingen op het plan doorgevoerd, zoals de ingang van de parkeergarage. 

De antwoorden op alle vragen leest u onder Veelgestelde vragen

Waar staan we nu?

Na alle onderzoeken kunnen we nu de gemeenteraad vragen om een besluit op de investering. Dat gebeurt tijdens de openbare raadsvergadering van 29 juni. Het is een complex plan met heel veel elementen. Daarom is er voorafgaand een Commissievergadering op 15 juni. Hierin kunnen de gemeenteraadsleden vragen stellen over het plan. Beide vergaderingen kunt u live volgen, of later terugkijken. Raadsvergaderingen vindt u altijd via de pagina van de raad.

Op de hoogte blijven en contact

Op deze pagina's en via de nieuwsbrief houden we u steeds goed op de hoogte van de voortgang van het project. Heeft u nog een vraag voor ons? Stel deze dan via het vragenformulier bij Veelgestelde vragen.
Voortaan graag zelf de nieuwsbrief ontvangen? Dat kan eenvoudig via aanmelden nieuwsbrief.

Cookie-instellingen