Uithoorn denkt meeHet participatieplatform van de gemeente Uithoorn. Alle informatie over de beleidsthema’s, plannen en projecten in Uithoorn en De Kwakel. En alle ruimte om jouw mening, je vragen en wensen te laten horen.

Parkeerterrein gemeentehuis afgesloten i.v.m. werkzaamheden

19-02-2024 81 keer bekeken

De werkzaamheden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis starten niet op woensdag 21 februari, maar op donderdag 22 februari. Dit betekent dat u op donderdag en vrijdag niet kunt parkeren.

In een eerder bericht lieten we u weten dat we in mei 2024 starten met de werkzaamheden voor de aanleg van het nieuwe parkeerterrein bij het gemeentehuis. Om te voorkomen dat vogels nesten gaan bouwen in de huidige bomen en struiken, is het nodig om voor het broedseizoen voorbereidingen te treffen. We starten daarom deze week met het snoeien van struiken en kappen van bomen. We willen u met dit bericht graag laten weten dat de werkzaamheden een dag zijn opgeschoven en niet plaatsvinden op woensdag 21 februari, maar op donderdag 22 en vrijdag 23 februari. Aanstaande donderdag worden om die reden in de loop van de dag de parkeerplaatsen ter hoogte van de bomen afgezet voor de kapwerkzaamheden op vrijdag. Het is vanaf dat moment tot en met vrijdag niet mogelijk te parkeren op de afgezette parkeerplaatsen bij het gemeentehuis. Nadat de werkzaamheden aan de bomen zijn afgerond, worden de parkeerplaatsen weer vrijgegeven.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met projectleider Andrea Rats.

U kunt hiervoor mailen naar dorpscentrum@uithoorn.nl of bellen naar telefoonnummer: 0297-513111.

 

Cookie-instellingen